2nd SPL Collaboration Meeting

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Friday, 8 May 2009 17:00 (10 minutes)

Primary author: MERMINGA, Lia (TRIUMF)

Presenter: MERMINGA, Lia (TRIUMF)

Contribution ID: 1 Type: not specified

SPL status & plans - Meeting schedule & goals

Friday, 8 May 2009 17:10 (20 minutes)

Primary author: GAROBY, Roland (CERN)

Presenter: GAROBY, Roland (CERN)

WG1 report

Contribution ID: 2 Type: not specified

WG1 report

Saturday, 9 May 2009 13:30 (30 minutes)

Primary author: CIAPALA, Edmond (CERN)

Presenter: CIAPALA, Edmond (CERN)

WG2 report

Contribution ID: 3 Type: not specified

WG2 report

Saturday, 9 May 2009 14:00 (30 minutes)

Primary author: WEINGARTEN, Wolfgang (CERN)

Presenter: PARMA, Vittorio (CERN)

WG3 report

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

WG3 report

Saturday, 9 May 2009 14:30 (30 minutes)

Primary author: PARMA, Vittorio (CERN)

Presenter: PARMA, Vittorio (CERN)

WG4 report

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

WG4 report

Saturday, 9 May 2009 15:00 (30 minutes)

Primary authors: LOMBARDI, Alessandra (CERN); BAARTMAN, Rick (TRIUMF)

Presenter: BAARTMAN, Rick (TRIUMF)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Status of collaborations (Round table)

Saturday, 9 May 2009 15:30 (45 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Summary and conclusion

Saturday, 9 May 2009 16:15 (15 minutes)

Primary authors: LAXDAL, Bob (TRIUMF); GAROBY, Roland (CERN)

Presenters: LAXDAL, Bob (TRIUMF); GAROBY, Roland (CERN)

Contribution ID: 11 Type: not specified

RF power distribution in HINS

Friday, 8 May 2009 17:30 (20 minutes)

Primary author: PASQUINELLI, Ralph (FNAL)

Presenter: PASQUINELLI, Ralph (FNAL)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Comparison of RF distribution schemes

Friday, 8 May 2009 17:50 (20 minutes)

Primary author: CIAPALA, Edmond (CERN)

Presenter: CIAPALA, Edmond (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Cavity shape evolution in the next generation of the BNL/AES 704 MHz beta=1 cavity

Friday, 8 May 2009 18:30 (20 minutes)

Primary author: CALAGA, Rama (BNL)

Presenter: CALAGA, Rama (BNL)

Contribution ID: 14 Type: not specified

HOM damping ideas for the next generation of the BNL/AES 704 MHz beta-1 cavity

Friday, 8 May 2009 18:50 (20 minutes)

Primary author: BEN ZVI, Ilan (Stony Brook University)

Presenter: BEN ZVI, Ilan (Stony Brook University)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Status of SPL HOM studies at TRIUMF

Friday, 8 May 2009 19:10 (20 minutes)

Primary authors: KALTCHEV, Dobrin (TRIUMF); BAARTMAN, Rick (TRIUMF)

Presenter: BAARTMAN, Rick (TRIUMF)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Status of collimation studies for Linac4 and SPL

Friday, 8 May 2009 19:30 (20 minutes)

Primary author: GERIGK, Frank (CERN)

Presenter: GERIGK, Frank (CERN)

Contribution ID: 19 Type: not specified

SPL cavity development at TRIUMF

Friday, 8 May 2009 18:10 (20 minutes)

Primary author: LAXDAL, Bob (TRIUMF)

Presenter: LAXDAL, Bob (TRIUMF)